Η εμφάνιση των έξω γεννητικών οργάνων της γυναίκας επηρεάζει τόσο την αυτοπεποίθηση όσο και τη σεξουαλικότητά της. Οι γυναίκες έχουν σήμερα τη δυνατότητα να αλλάξουν την εμφάνιση τους με τρόπο γρήγορο και ασφαλή.

Η λεύκανση του αιδοίου με Laser (FotonaSmooth) είναι μία απλή και απόλυτα ασφαλής θεραπεία που στοχεύει στην μείωση ή στην εξαφάνιση του σκούρου χρώματος στη γεννητική περιοχή της γυναίκας. Ο κυριότερος λόγος που οι γυναίκες ζητούν τη λεύκανση αιδοίου/πρωκτού είναι επειδή θέλουν να δώσουν στα γεννητικά τους όργανα μια πιο νεανική όψη και να ανακτήσουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση.

Ποια είναι τα αίτια;

Η υπερμελάγχρωση του αιδοίου και του πρωκτού οφείλεται στη συσσώρευση μελανίνης ως αποτέλεσμα ορμονικών αλλαγών, γονιδιακών αιτίων ή ηλικίας.

Ποια είναι η διαδικασία;

Η θεραπεία λεύκανσης του αιδοίου και του πρωκτού με Er:Yag Laser είναι μία πρακτικά ανώδυνη και σύντομη διαδικασία που γίνεται στο ιατρείο. Οι δεσμίδες laser που εφαρμόζονται στην περιοχή αφαιρούν τα επιφανειακά στρώματα μελανίνης, για να αποκαλυφθούν νέα κύτταρα που δεν είναι χρωματισμένα. Η χρονική διάρκεια της θεραπείας λεύκανσης είναι 20-30 λεπτά και τα επιθυμητά αποτελέσματα είναι ορατά μετά από μία μόλις συνεδρία.

Υπάρχουν ειδικές οδηγίες πριν και μετά τη θεραπεία;

Μετά τη θεραπεία λεύκανσης του αιδοίου η γυναίκα επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές της ασχολίες. Η μόνη οδηγία που δίνεται είναι η επάλειψη μιας ενυδατικής κρέμας στην περιοχή για 7 ημέρες.

Ποια είναι τα οφέλη της θεραπείας;

Τα οφέλη που έχει η γυναίκα που αποφασίζει να πραγματοποιήσει θεραπεία λεύκανσης του αιδοίου με laser είναι:

  • Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης της κατά την ερωτική επαφή
  • Δίνει στις γυναίκες που είναι αλλεργικές σε λευκαντικές κρέμες και άλλα ανάλογα προϊόντα, μία εξαιρετική εναλλακτική επιλογή
  • Πρόκειται για μία μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλή μέθοδο
  • Πρακτικά ανώδυνη

Επικοινωνήστε μαζί μας και προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης για τις αισθητικές γυναικολογικές θεραπείες που προσφέρουμε στο ιατρείο μας.