Αισθητική Γυναικολογία
Γυναικολογικές θεραπείες με Laser

Η αύξηση του σωματικού βάρους, η εγκυμοσύνη, ο κολπικός τοκετός και η ηλικία μπορεί να επηρεάσουν όχι μόνο τη λειτουργία αλλά και την εμφάνιση των γυναικείων γεννητικών οργάνων (κόλπος, αιδοίο). Στη σύγχρονη γυναικολογία οι θεραπείες με Laser (FotonaSmooth) τόσο για αισθητικούς σκοπούς (λεύκανση αιδοίου/πρωκτού, σμίκρυνση μικρών χειλέων αιδοίου) όσο και για την αντιμετώπιση της ακράτειας ούρων (IncontiLase), του συνδρόμου ουρογεννητικής ατροφίας (κολπική ξηρότητα, πόνος κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής, ουρολοιμώξεις) και της κολπικής χαλάρωσης (IntimaLase) κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις των γυναικών με τα άμεσα και εξαιρετικά αποτελέσματα που έχουν.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Οι γυναικολογικές θεραπείες με erbium Laser (er:YAG, FotonaSmooth) χαρακτηρίζονται, από τη μη καταστροφική για τους ιστούς, φωτοθερμική επίδραση των δεσμίδων laser στο κολλαγόνο του κολπικού τοιχώματος προκαλώντας την αναδιαμόρφωση του υπάρχοντος κολλαγόνου αλλά και νεοκολλαγονογένεση. Η παραπάνω καινοτόμος διαδικασία είναι πρακτικά ανώδυνη και επιτυγχάνει τη σύσφιξη του κόλπου (θεραπεία IntimaLase) ενισχύοντας τη σεξουαλική ικανοποίηση κατά την ερωτική επαφή του ζευγαριού. Με τη θεραπεία IncontiLase, προκαλείται σύσφιξη του πρόσθιου κολπικού τοιχώματος προσδίδοντας καλύτερη στήριξη της ουροδόχου κύστης και διόρθωση του προβλήματος της ακούσιας απώλειας ούρων. Η θεραπεία Renovalase επιτυγχάνει αύξηση των επιπέδων γλυκογόνου και κολλαγόνου στον κόλπο αλλά και αύξηση του επιθηλιακού πάχους του κολπικού τοιχώματος οδηγώντας σε μείωση των συμπτωμάτων της κολπικής ατροφίας (ξηρότητα, δυσπαρεύνια).

Η αισθητική γυναικολογία έχει ως στόχο να βελτιώσει την εμφάνιση και τη λειτουργία του κόλπου και του αιδοίου ενώ σε πολλές περιπτώσεις και οι δύο στόχοι επιτυγχάνονται ταυτόχρονα. Τα αποτελέσματα της αισθητικής γυναικολογίας (σμίκρυνση μικρών χειλέων αιδοίου, λεύκανση αιδοίου/πρωκτού) μπορούν να βελτιώσουν την απόλαυση της σεξουαλικής δραστηριότητας, ενώ ταυτόχρονα αναζωογονούν τα γεννητικά όργανα και κάνουν το σώμα πιο νεανικό και αισθητικά πιο ευχάριστο.

Επικοινωνήστε μαζί μας και προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης για τις αισθητικές γυναικολογικές θεραπείες που προσφέρουμε στο ιατρείο μας.